Old Toys
Anything here
I already miss you
Tuesday, 9 April 2013
                                                              
Assalamualaikum kembali ? ahaha . tadi pasal kawan , ni pasal crush pulak . eh ? haha . Kita sebagai perempuan , suka pada lelaki tu . Biasa la tu . Perkara normal la tu . Amir! Amir ! Amir ! ahhhh . kenapa lah nama tu muncul dalam hidup ana . Stress ana dengan nama tu . Ternyata cinta itu memang sukar . Ana minat dekat Mr.Amir tu dari form 1 hingga lah ke form 3 sekarang ni . Fuyooooooooo , lame uhhh .. ahaha . laka-laka je -.- sekarang dia form 4 . lagi 2 tahun je ana boleh menatap wajah dia . cehh ayat . tak boleh blah . btw , ana sendiri tak paham kenapa , setiap kali pandang muka dia je , ana tenang . hilang semua stress dlm kelas . Dia tu pakai jin apa hah ? hishhh :P lagi satu , kalau sehari tak jumpa dia , mcm setahun tak jumpa dia . haha . bila jumpa dia pulak , ana senyum sorang-sorang . Dulu , pasal amir tu rahsia , sekarang , ramai dah tahu . hishh , mana boleh mcm ni . But , bila ana tahu je dia dah ada awek , huh , menanggis tak berlagu kau . dah 3 kali da. x pe la . ada kawan ana cakap , suruh bagitahu kat dia yg ana suka kat dia . Apak hang ! memang tak nak laa kan . ana bukan jenis perigi cari timba . ana tunggu jodoh dari Ilahi , kerana jodoh dari dia lagi elok drpd jodoh pilih sendiri . ahahaha . berpuitis pulak -.- kalau korang tengok title post kali ni , i already miss you kan ? hmmm , ana dah berazam untuk lupakan Amir , mmg susah semua tu . Tapi , ana lebih pentingkan PMR yg bakal menyusul nanti . Amir ? PMR ? hmmmmmmmm.. stress *ala Kang Gary* ana post pond amir tahun depan boleh ? haha . Bukan senang untuk melupakan orang yg kita sayang sekelip mata . 100% susah . *tarik nafas* *seka air mata* ana harap amir dapat jumpa jodoh amir kelak . ana nak minta maaf sebab suka dekat amir and nak berterima kasih kat amir sebab sudi pempamkan wajah amir time ana minat kat amir dulu . Cukup la sampai sini minat ana pada amir . bye amir :) huh ? takkan mcm tu je . huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa , kalau boleh ana nak je jerit sekarang . Ana sayang , tapi ana kena lupakan . aduhai . *seka airmata lagi* ana ketepikan semua lelaki yg lagi hensem dari amir . kalau nk banding mereka dengan amir , kalah amir . muahaha *gelak jahat* bulan lepas , amir ada follow twitter ana and ana pun dah followback amir . but , bila ana stalk tweet amir . ana sakit hati . ada insan yg amir sayang di hati amir . orang tu betul-betul bertuah bagi ana . kini , ana rela lepaskan amir . sbb tu la ana buat keputusan macam tadi . hati ana berat untuk lepaskan kan . tapi , nak buat mcm mane . dah tersurat takdirnya begitu . ana doa kan yg terbaik untuk kehidupan amir . ana perlu kuat ! ana kan gadis kuat . ana boleh berlakon la ... first class lagi lakonan ana nanti . tapi , hati ana merana menahan pedih . hmmm , ya allah , kuatkan la hati hambamu ini menerima dugaan mu . amin . lastly , amir tetap Mr.Amir dalam hati ana . lagi satu , ana nak minta . boleh ana still tatap wajah amir ? just untuk tenangkan fikiran ana . boleh kan ? hmm , thanks . love you :')

←newer post
older post→