Old Toys
Anything here
Mid Year Exam ! Stress !!
Thursday, 9 May 2013
Assalamualaikum semua ? :) sihat ? Alhamdullilah , ana pun sihat kat sini . Ana nak bagitahu , tahun ni bagi ana adalah tahun paling stress untuk ana . Mentang-mentang la ana ni last batch PMR , jangan la terlalu mengharap . Ana cuba yang terbaik kat kelas , study , baca buku . So , ana harapkan keputusan yang baik . Ana stress lagi dengan budak-budak kelas ana yang selalu main2 dalam kelas . Menang ahh ana boleh belajar dengan tenang . Korang yang batch PMR tahun ni dah ready ke ? takut eh ? same la dengan ana . Takut gileeee -,- ana rasa tahun lepas better thab tahun ni . Tahun lepas kira nya ana enjoy , but tahun ana rasa da mcm dok penjara -.- asyik-asyik belajar . Ana perlukan privasi sendiri . hishhh . Dah le dengan perangai kawan2 ana yg semakin pelik semakin hari . pening tau tak . Sorang hipokrit , sorang kuat terasa , sorang kuat marah . Haishh , mcm-mcm ada la . Dalam segi kawan , ana pegang satu prinsip yang ana akan mintak maaf kalau ia salah ana , kalau tak , pandai-pandai la dia sedar sendiri . hmmm , ahad ni pulak nk gi UM ada seminar khas sejarah . Jumpa pembuat buku teks sejarah gituu lohhh . Sebenar nya ana malas , tapi disebabkan atas satu nama , ana pergi . Ia adalah 'PMR' kalau x , idak nya ana nak pergi . Serius ana nak yang terbaik dalam ujian pertengahan tahun ni :( budak-budak kelas ana ni pandai bahh . Susah nak kalahkan . Tapi , dengan tidur tak cukup , rehat pun kekadang , makan tak berapa , boleh ke ana dapat keputusan yang cerah ? :( huhh , susahnya la . korang , ana nak kena pindah rumah nanti . huaaaaaaaaaaaa :'( TAKNAK ! dah le kena pindah sekolah lagi. memang idak laa . ana taknak pindah keluar dari klang , ana tak suka jadi budak bandar . Ana ni gadis kampung asli tau :p puihhh , menyanmpah pulak rasanya . ahaahahah , tapi ana serius memang taknak pindah . hmm , k laa blog ku , ana dah penah tulis . nnti sambung . bye-bye :p


←newer post
older post→