Old Toys
Anything here
Hari KOKO
Saturday, 15 June 2013
Assalamualaikum semua ! Uhukk uhukk , hee ana tak berapa sihat hari ni. Tapi, ana tetap nak update blog ni. Hmm tadi ada hari koko kat sekolah , boleh laa best nye. Btw , ia agak penat sikit. Tepat pukul 6.40pagi ana bangun , siap-siap pergi hantar kakak ana dulu. Then pergi amek yayah. Dah sampai sekolah, parking semua , ana text atikah suruh dia datang. Duduk atas padang , tengok semua persembahan yang agak best tak best sangat tuu , kita orang bertiga blah. Lepak dewan pulak. Pergi beli makanan dengan minuman kita orang duduk dalam dewan. Ahahaha , its happen again, ana ternampak Amir tame nak hantar duit kat kakak ana. Dia tengah main netball kat court badminton. Fuhh , berdebar jantung ana tengok dia. Sumpah ana rindu muka dia, senyum dia. >< ehh2 , ke lain pulak ana. lepas beli makanan, ana lepak dewan. Bosan lepak dewan, yayah ajak masuk kota sesat. Time kota sesat ni ana fedap sikit. Tunggu punya lama, masuknye dalam 3 minit je. Btw, ana rasa nak lempang je hantu-hantu kat dalam tuu , suka hati dorang je tarik kasut dalam beg ana. Kalau jatuh ana dalam tuu , memang ana tumbuk dorang. ahahaha , bila dah siap tuu semua, ana kembali lepak dengan atikah. ohh lupa pulak nak cakap. Time ana masuk kota sesat tu ana pergi dengan Ainin dengan yayah + 3 orang budak form 1. Back to the story , ana lepak dengan atikah balik, ahaha , tepat pulak time ana datang ada budak cina buat persembahan . Dance lagu KPOP ! "oppa gangnam style + gentleman" haha. sumpah comel jerr . Dorang kate ana terlepas sketsa best. Dini zuhairie jadi perempuan. What The !! Ana terasa rugi la sangat. Macam ape je dorang cite kat ana itu ini . Fuhh , citer gempak gilerr .Hah ! Cikgu Shafi jadi DJ ! Yo ! Yo ! ahahaha , cute je kat tepi pentas uhh ... Kat pentas uh gak ana senpat usha amir . ahahahaha , gewdik nye la minah ni :p Dah siap semua tu , majlis tamat. Time balik ana sempat pergi beli tudung. Selendang Tribel . Cantik :) haha , nnti ana upload tudungnya. Dah lah korang ana nak tidur , Assalamualaikum !

←newer post
older post→