Old Toys
Anything here
I WANT THAT !!
Monday, 10 June 2013
Assalamualaikum korang ? sihat semua ? Alhamdulillah
      Ana nak citer something. Semalam ana usha-usha la gejet-gejet buatan Samsung. Tiba-tibe mana ana tertarik and tertumpu pada something. Actually ana pernah tengok gejet ni, tapi tak de lah pula terminat gile macam ni.
                                    
see that ? lawa kan. Arghhhhh . Ana nak tu, nak tu sangat-sangat. Ana usha lah pulak harga nye , apak hang ! gilee mahal. Tak sanggup ana tengok lagi. Btw, ana memang teringin kan tu. S4 ke , IPHONE 5 ke , ana takkan pandang dah kalau ana dah menjadi tuan empunya pada camera tu . Kalau dapat, memang ana batak depan kawan-kawan ana. Opss >< Sebenarnya, camera nye same je macam fon samsung S4 , just dia tumpukan pada camera je. Ana tengok lagi. Dia siap ada terus printer gambar. Haishhh . Mana boleh jadi nii. Dulu tengok mcm camera biasa jee . Bila dah dikaji betol-betol , eceehh ayat . Macam saintis la pulak perghhh , memang gua cakap lu , it seriuosly best. Btw , untuk beli bende tu bukan senang. Ana kena kerja la dulu macam mane sekali pon. Arghhh . Kenapa lah camera tu terlalu mengoda ana ? ahh , benci la macam ni. Hurm , ana cakap kat mak ana. Nak tau mak ana cakap apa ? " Kau yang nak, kau beli lah sendiri " haha. laka-laka je ayat mak ana. Kalau ada camera ni, senang ahh nak travel mane-mane. Tak payah dah guna camera fon. Walaupun kecil, ia sangat berguna bagi ana. Boleh terus edit gambar, masukkan dalam instagram. Arghh , It make me feel like crazy a lot of dozen. Haha , okey lah , ana nak out. Bye ! "Camera!!"



←newer post
older post→