Old Toys
Anything here
YEAH !!! MERDEKA
Monday, 28 October 2013
Assalamualaikum. Ehem-ehem. Haih, dah lama dah tak buka blog ni. Dah berhabuk habis dah. Haha. Kali ni, aku nak citer pasal ape eh ? hmmmmmmmmmm Hah ! Aku dah tamat sekolah. Selesai sudah pengajian aku pada tahun ini. Korang jangan fikir lain pulak. Aku baru je tamat form 3. And tahun depan nak naik form 4. Oh God ! Memang tak bagi cuti langsung kot cikgu ni. Baru pecah otak untuk PMR, nak kena belajar perkara baru pulak. Tadi aku dah ambil buku untuk form 4. Pergh, berat gile nyee. Boleh terpatah tulang aku rasa. Dahlah balik jalan kaki. Hmm, tak patut. By the way, Aku will miss 3 Maju. Kelas tahun ni quite good lahh. Best pon sebab budak lelakinye masing-masing suka buat lawak bodoh. Haha, have fun la duduk sekelas dengan dorang. Hah ! satu lagi, aku cuak sangat yang teramat ni sebab keputusan PMR akan keluar tak lama lagi. Huhu . Never imagine about that. Aku harap perolah keputusan yang memberangsangkan. Aku memang nak ambil pelajaran sains tulen. Yela, as you know ? i wanna be a saintis one day. I hope i can fully my dream. Ahhh. Ohh yee, tak lama lagi nak SPM kan ? Aku harap abang and kakak-kakak di sekolah aku buat yang terbaik nanti. Jangan hampakan cikgu yang selama ini dah banyak bantu korang k ? Good Luck. Eh ? kua dah terlebih sorang-sorang pulak. Haha . Lagi pon tak ada ape yang aku nak kongsi kali ni. Dah lah, aku nak mandi dulu. Badan dah busuk balik dari sekolah tadi. Assalamualaikum.

←newer post
older post→